Προσφορά Ιουνίου και Σεπτεβρίου

Στις 6 διανυκτερεύσεις, πληρώνετε μόνο τις 4

Προσφορά διαμονής

με δείπνο ή γεύμα 15€/άτομο

Σίφνος Κοχύλια guest house

Πλατύς Γιαλός, Σίφνος
Κυκλάδες - Ελλάδα
Τηλ. 22840 71337
Fax 22840 71527
Κιν. 69748 68033


Στείλτε μας email

Link to Sifnos hotels Kohylia in English Hyperlien à Sifnos hôtels Kohylia en Français Υπερσύνδεση για Ξενοδοχεία Σίφνου. Τα Κοχύλια στα Ελληνικά

Κοχύλια guest house στην Πλατύ Γιαλό, στη Σίφνο

Ξενοδοχεία Σίφνος

Η Σίφνος είναι ένα από τα πιο ωραία νησιά των Κυκλάδων και προσφέρει στους καλεσμένους της από πολυτελή ξενοδοχεία μέχρι οργανωμένα κάμπινγκ. Εδώ, στη Σίφνο, βρήκαμε την ιδανική τοποθεσία για να δημιουργήσουμε το Kohylia beach guest house.

Sifnos Kohylia

Το Κοχύλια guest house στη Σίφνο είναι μία καινούρια μονάδα, που αποτελείται από 11 δωμάτια και 1 στούντιο. Βρίσκεται πλάι στη θάλασσα, στην παραλία Πλατύς Γιαλός της Σίφνου.

Οι εξωτερικοί χώροι του ακολουθούν την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και δημιουργούν μία μοναδική ατμόσφαιρα συνδυάζοντας αρμονικά το Αιγαιοπελαγίτικο γαλάζιο με το λευκό της Σίφνου.

Τα δωμάτια

Τα δωμάτια διαθέτουν παραδοσιακή ξύλινη οροφή, προσεκτικά επιλεγμένη επίπλωση και αρμολογημένα πλακόστρωτα δάπεδα. Η ζεστή και ρομαντική ατμόσφαιρα είναι το τέλειο σκηνικό για αξέχαστες διακοπές στη Σίφνο.

Όλα τα δωμάτια του ορόφου έχουν πανοραμική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Πλατύ Γιαλού, όπως επίσης και τα δωμάτια του ισογείου στην ειδικά διαμορφωμένη δική τους αυλή.

Cafe-meze Misso Misso

Το Κοχύλια διαθέτει επίσης και το Cafe-meze Misso Misso, όπου μπορείτε να απολαύσετε το πρωϊνό, μεσημεριανό ή το βραδινό σας ακριβώς δίπλα στη θάλασσα. Εδώ θα δοκιμάσετε πιάτα της Μεσογειακής αλλά και της παραδοσιακής Σιφνέικης κουζίνας, όλα φτιαγμένα από φρέσκα ντόπια προϊόντα. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε κάποιο από τα φημισμένα σπιτικά γλυκά μας.

 

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την προσωπική μας φροντίδα θα κάνουν τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο Κοχύλια στη Σίφνο αξέχαστη!

 


Αρ. ΜΗΤ.Ε.(ΕΟΤ): 1144Κ114Κ0789101